Strix's Kisuke "Beer" ( overleden 19-10-'22)

 

Geboren op 12-07-2010 te Zweden, afkomstig van Kennel Strix's.

 

Ze was een actieve hond, die graag werkte voor de baas.

Beer heeft puppycursus, basis, E.G., V.E.G behaald en heeft deelgenomen aan G&G B 1. Ook  met de behendigheid liep zij met regelmaat mee. Verder nam Beer deel aan ringtraining en liep shows. Beer heeft diverse workshops gevolgd zoals schapendrijven, aanlegtest hiervoor behaald. Maintrailen heeft ze gevolgd en ook daar had ze aanleg voor. Speuren was helemaal haar ding. Ze was een gevoelig hondje wat graag de kat uit de boom kijkt, maar ontdooit snel wanneer ze merkt dat alles goed is. Voor kinderen en andere honden was zij perfect, lief en zorgzaam. In huis was ze lekker rustig, maar buitenshuis hield ze enorm van actieve bezigheden. 

Beer is de moeder van A-B- & C-nest, hiermee heeft ze voldoende prachtige pups gegeven.Ze genoot van haar oude dag, de heerlijke wandelingen, slapen op de bank, mee gaan naar onze zaak en het spelen met onze kinderen.

Tijdens haar laatste loopsheid werd ze wat slomer, lag veel in haar mand, had doffe ogen, stopte met eten, waarop we onderzoeken zijn gestart daaruit bleek dat ze baarmoederontsteking had, een gezwel bij de baarmoeder/eierstokken en uizaaiingen had op haar longen. We hebben dan ook de zware maar moedige besluit genomen om haar niet meer te opereren maar te laten gaan over de regenboog.

 

Gezondheid:

HD: A

PRA: vrij

Pompe: drager

Ecvo: vrij (19-10-2016)

DM: vrij ( laboklin 2020)

DNA profiel aanwezig. afgegeven door laboklin.de

Diploma's: puppycursus, basiscursus, EG cursus, VEG cursus, aanlegtest  schapendrijven.

­