Herbie vd Peellappies "Mika"

 

Nederlands jeugdkampioen

 

Geboren op 06-10-2019, in onze eigen kennel.

 

Deze jongenman is geboren in onze kennel, uit de geweldige combinatie ouders Vasaran Barbera "Djuna" en Stenseitens Tundra toinen "Nitro".  Mika heeft op 8 weken ons huisje verlaten maar is door familie omstandigheden op 9 maanden terug gekomen bij ons. 

HIj heeft enkele maanden bij ons in onze roedel thuis gezeten om te stabiliseren, hij had rust, structuur en duidelijkheid nodig, hij deed het echt utistekend in onze roedel, het was een heerlijk energierijke knuffelkont, waar gehoorzaamheidscursus mee gedaan is en waar verder meegegaan zal worden. We zijn ringtraining gaan volgen en ondertussen is hij NL Jeugdkampioen geworden.Hij ontwikkeld zich als een hele mooie stevige reu al met een goede bouw en vacht, benieuwd wat de toekomst gaat brengen voor hem....Ondertussen hebben we voor hem een nieuw huisje gevonden in onze familiekring alwaar hij nu woont als enigste hond en er altijd iemand thuis is voor hem.

Lange wandelingen, cursussen en veel knuffels mag hij dan nu ontvangen.. DE perfecte plek voor mijn kanjer.. HIj zal in de toekomst hopelijk bij geschikte gezondheid ingezet worden voor de fok.

 

Gezondheid:

 

HD: te jong

PRA: drager

Pompe: vrij door ouders

DM: vrij door ouders

Ecvo: te jong

DNA: aanwezig vanuit Raad van Beheer 2019.

­